رئیس مرکز «سیمافیلم» ضمن ابراز امیدواری برای حل شدن مساله پژمان جمشیدی بازیگر سینما و تلویزیون، گفت: برای بازپخش سریال‌های این بازیگر مشکلی نداریم. 

پژمان جمشیدی

به گزارش همشهری آنلاین، مهدی نقویان بیان کرد: امیدوارم مشکل این هنرمند رفع بشود. خودشان هم گفتند تابع قوانین هستند. به نظرم بیش از اندازه موضوع پرونده این بازیگر را بزرگ کردند.

وی در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به پرونده پژمان جمشیدی ادامه سریال «زیرخاکی» را می سازید توضیح داد: پرونده «زیرخاکی» به هیچ وجه بسته نیست. اصلاً به این موضوع فکر نکردیم که چون این بازیگر پرونده دارد، ما «زیرخاکی» را کنار بگذاریم؛ ولی الان «زیرخاکی» هم سریالی نیست که روی میز باشد و بخواهیم تولید کنیم و مشکل داشته باشیم.

چهارشنبه ۲۹ مهر، قوه قضاییه اعلام کرد: یک بازیگر سینما در پی شکایت شاکی خصوصی با احضار به مرجع قضایی و تفهیم اتهام بازداشت شد.

چند روز بعد وکیل پژمان جمشیدی از صدور قرار وثیقه برای این بازیگر سینما خبر داد و گفت: این پرونده اوایل امسال مطرح شده بود و اکنون در مرحله تحقیقات قرار دارد.

در مورد پژمان جمشیدی تقصیر خودم را می‌پذیرم | باید بیشتر مراقبت می‌کردم



کد خبر 991891
منبع: ایرنا

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار رادیو و تلویزیون

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۴:۳۲ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
    2 1
    نه مسأله بزرگی نیست حتما شما درست میگی
  • IR ۱۷:۴۷ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
    2 1
    اگر دختر خودته این بلا بسرش آمده‌بود بازهم میگفتی این مسعله بزرگش کردن
  • IR ۲۰:۰۸ - ۱۴۰۴/۰۸/۱۴
    0 1
    بيشتر از اين هنر مملكت رو به مصرف كنندگان ........ نفروشيد